Praktikant

  • Added Date: Thursday, 04 April 2024
  • Deadline Date: Monday, 29 April 2024
5 Steps to get a job in the United Nations

Har du lyst til et spรฆndende praktikforlรธb i et uformelt arbejdsmiljรธ med alsidige opgaver, et hรธjt tempo og mange udviklingsmuligheder? Brรฆnder du for at fรฅ anvendt og styrket din faglighed og derudover fรฅ et bredt indblik i flygtninge- og integrationsfeltet i Danmark og komme til at indgรฅ i dialog med mange aktรธrer pรฅ feltet? Sรฅ er du mรฅske vores nye praktikant til forรฅrssemesteret.

Hvem er vi

Viden & Udvikling er en enhed i DRC Integration som understรธtter tvรฆrgรฅende processer og udviklingstiltag pรฅ tvรฆrs af de รธvrige sektioner i DRC Integration: Beskรฆftigelse, Bรธrn & Familie, Frivillig og Projekter. Vi bistรฅr med f.eks. dokumentation, kvalitetssikring samt organisations- og metodeudvikling.

Vi sรธger en praktikant, der kan bidrage til arbejdet med udvikling, dokumentation og evaluering af indsatser i DRC Integration samt til aktuelle projekter i vores videnscenter, Center for Udsatte Flygtninge.

Center for Udsatte Flygtninge udvikler og afholder desuden seminarer, kurser og konferencer for professionelle, gennemfรธrer undersรธgelser og udgiver vidensmateriale samt implementerer udviklingsprojekter.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant vil du indgรฅ i flere af Viden & Udviklings aktiviteter. Vi vil stile efter, at du ogsรฅ fรฅr en stรธrre selvstรฆndig opgave.

Lรธbende opgaver kan f.eks. vรฆre:

Udvikle survey-design samt indsamle og analysere data Assistere ved fokusgruppeinterviews Bidrage til faglige notater og udgivelser Gennemfรธre litteraturstudier Bistรฅ med planlรฆgning og afholdelse af interne og eksterne mรธder, faglige arrangementer mv.

Din profil

Vi lรฆgger vรฆgt pรฅ, at du:

er i gang med en relevant akademisk uddannelse pรฅ kandidatniveau er stรฆrk i kvantitative og/eller kvalitative metoder har gode skriftlige formidlingsevner har interesse for flygtninge og integration i Danmark har gode samarbejdsevner og kan arbejde effektivt selvstรฆndigt

Desuden skal alle medarbejdere hos DRC Dansk Flygtningehjรฆlp besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.

Vi tilbyder

๐Ÿ“š ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—š๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ ๐—๐—ผ๐—ฏ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—จ๐—ก ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ! ๐ŸŒ๐Ÿค ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—จ๐—ก๐—›๐—–๐—ฅ, ๐—ช๐—™๐—ฃ, ๐—จ๐—ก๐—œ๐—–๐—˜๐—™, ๐—จ๐—ก๐——๐—ฆ๐—ฆ, ๐—จ๐—ก๐—™๐—ฃ๐—”, ๐—œ๐—ข๐—  ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€! ๐ŸŒ

โš ๏ธ ๐‚๐ก๐š๐ง๐ ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐ข๐Ÿ๐ž ๐๐จ๐ฐ: ๐๐จ๐ฐ๐ž๐ซ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ ๐“๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ช๐ฎ๐ž๐ฌ ๐ก๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐ ๐ž๐ญ ๐š ๐ฃ๐จ๐› ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐”๐ง๐ข๐ญ๐ž๐ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ฌ ๐๐Ž๐–!

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid, engagerede kollegaer og et dejligt uformelt arbejdsklima med bรฅde respekt og humor. Vi har pt. en opmรฆrksomhed pรฅ at styrke mangfoldigheden i vores team, da mangfoldige levede erfaringer gรธr os skarpere. Vi opfordrer derfor alle til at sรธge uanset baggrund og levede erfaringer i รธvrigt.

Arbejdssproget er dansk.

Kontraktlรฆngde: 4-6 mรฅneder med forbehold for studiekrav og yderligere dialog.

Startdato: 1. september 2024

Arbejdstid: Ca. 30-37 timer ugentligt med forbehold for studiekrav og yderligere dialog. Vi tilbyder fleksibilitet med hensyn til studieforpligtelser ved siden af praktikken.

Arbejdssted: Borgergade 10, Kรธbenhavn K. Der mรฅ forventes rejseaktivitet i hele landet.

Lรธn- og ansรฆttelsesvilkรฅr: Praktikken er ulรธnnet men vi tilbyder:

2,08 (ubetalte) feriedage om mรฅneden. Dagene kan enten bruges efterhรฅnden som de optjenes eller akkumuleres Gratis frokost i vores kantine (med forbehold for at vores kantine er รฅben)

Ansรธgningsproces

Alle ansรธgere skal sende en ansรธgning. Stillingen kan kun sรธges online pรฅ Danish Refugee Council | DRC Danish Refugee Council under Career | DRC Danish Refugee Council

Ansรธgningsfrist:

Den 29. april 2024. Vi forventer at afholde samtaler den 7. og 8. maj 2024 i Borgergade, Kรธbenhavn

Hvis du har spรธrgsmรฅl til eller problemer med at sรธge online, kan du kontakte vores support pรฅ drc.ngo/about-us/job-and-career/support-for-job-seekers.

Vil du vide mere?

Pรฅ www.integration.drc.ngo kan du fรฅ mere at vide om DRC Dansk Flygtningehjรฆlp Integration.

Ved konkrete spรธrgsmรฅl til stillingen er du velkommen til at kontakte Mads Ted Drud-Jensen pรฅ 3373 5357 eller mads.drud-jensen@drc.ngo.

This vacancy is archived.

Recommended for you