Marketing automation specialist

  • Added Date: Wednesday, 08 May 2024
  • Deadline Date: Friday, 24 May 2024
5 Steps to get a job in the United Nations

Vil du gรธre en forskel for verdens flygtninge, og kan du lide at arbejde med data, segmenter, flows og variabelt indhold i tรฆt samarbejde med en bred skare af kolleger, sรฅ er stillingen mรฅske noget for dig.

Hvem er vi?

Du bliver ansat i DRC Dansk Flygtningehjรฆlps kommunikations- og fundraisingafdeling, som arbejder for at sikre opbakning og stรธtte til vores arbejde for verdens flygtninge.

Afdelingen er ansvarlig for at udvikle vores fundraisingaktiviteter og producere kommunikation, der skaber opmรฆrksomhed om vores sag: At mennesker pรฅ flugt kan leve et vรฆrdigt liv. Samlet er vi DRC omkring 9.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Dine opgaver

Som Marketing Automation Specialist bliver du overordnet ansvarlig for vores marketing automation lรธsning Agillic i tรฆt samarbejde med kolleger i vores Donor experience team. Du skal stรฅ for segmentering, datahรฅndtering og opsรฆtning af flows samt give dine kolleger sparring pรฅ, hvordan vi bedst udnytter potentialer i basen og sammen forbedrer kommunikationen til eksisterende og potentielle stรธtter.

Pรฅ baggrund af eksisterende kundedata kan du selvstรฆndigt identificere og opbygge segmenter. Du holder styr pรฅ opsรฆtning og opfรธlgning pรฅ donor journeys, og bistรฅr med at optimere pรฅ lรธsningen. Du sikrer, at vi fรฅr analyseret og evalueret pรฅ vores indsatser, og sparrer med dine kolleger om forbedringsmuligheder og tests i kommende kampagner. Du holder styr pรฅ best practice og sรธrger for, at resten af teamet holdes opdateret pรฅ resultatet af de tests, vi kรธrer. Du er ansvarlig for, at integrationer mellem fx CRM og Agillic fungerer hensigtsmรฆssigt, og tager initiativ til, at vi fรฅr udnyttet data ordentligt.

Din profil

Du har erfaring med marketing automation lรธsningen Agillic Du har erfaring med en kundecentreret og databaseret tilgang til segmenter. Du har teknisk erfaring med opsรฆtning af kunderejser. Det er let og naturligt for dig at forstรฅ nye systemer og deres funktioner. Du trives i en hverdag med bรฅde variation og rutineopgaver. Du kan arbejde selvstรฆndigt og hรฅndtere flere opgaver sidelรธbende. Du kan lide at hjรฆlpe og supportere dine kolleger. Du er proaktiv, nysgerrig og har flair for at omsรฆtte data til konkrete tiltag

Din uddannelse er ikke afgรธrende, sรฅ lรฆnge du har konkret erfaring med at arbejde med data, segmenter og opsรฆtning af kunderejser. Det er en fordel, at du har kendskab til Agillic.

Om os

Vi tilbyder et spรฆndende job i et uformelt arbejdsmiljรธ med alsidige opgaver, et hรธjt tempo og mange udviklingsmuligheder sรฅvel ansvarsmรฆssigt som fagligt. Derudover har vi fleksibel arbejdstid, engagerede kolleger og et dejligt uformelt arbejdsklima med bรฅde respekt og humor.

Startdato: Sรฅ hurtigt som muligt.

๐Ÿ“š ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—š๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ ๐—๐—ผ๐—ฏ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—จ๐—ก ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ! ๐ŸŒ๐Ÿค ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—จ๐—ก๐—›๐—–๐—ฅ, ๐—ช๐—™๐—ฃ, ๐—จ๐—ก๐—œ๐—–๐—˜๐—™, ๐—จ๐—ก๐——๐—ฆ๐—ฆ, ๐—จ๐—ก๐—™๐—ฃ๐—”, ๐—œ๐—ข๐—  ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€! ๐ŸŒ

โš ๏ธ ๐‚๐ก๐š๐ง๐ ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐ข๐Ÿ๐ž ๐๐จ๐ฐ: ๐๐จ๐ฐ๐ž๐ซ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ ๐“๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ช๐ฎ๐ž๐ฌ ๐ก๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐ ๐ž๐ญ ๐š ๐ฃ๐จ๐› ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐”๐ง๐ข๐ญ๐ž๐ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ฌ ๐๐Ž๐–!

Arbejdssted: Borgergade 10, 1300 Kรธbenhavn K.

Lรธn- og ansรฆttelsesvilkรฅr: Vilkรฅr er i henhold til gรฆldende overenskomst indgรฅet mellem DRC Dansk Flygtningehjรฆlp og AC.

Stillingen er fast og normeret til 37 timer ugentligt inkl. frokost.

Ansรธgningsproces

Alle ansรธgere bedes sende et CV og en motiveret ansรธgning pรฅ dansk.

Ansรธg online pรฅ www.drc.ngo. Ansรธgninger sendt pr. e-mail vil ikke blive godtaget.

Du er velkommen til at kontakte fundraisingchef Kasper Viebke, 28 35 15 69, kasper.viebke@drc.ngo for flere oplysninger om stillingen.

Ansรธgningsfrist: 24.05.2024 Vi indkalder til samtaler lรธbende, sรฅ vi modtager gerne ansรธgninger hurtigst muligt.

DRC Dansk Flygtningehjรฆlp รธnsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede ansรธgere at sรธge stillingen uanset alder, kรธn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

Alle medarbejdere hos DRC Dansk Flygtningehjรฆlp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.

Hvis du vil lรฆse mere om DRC Dansk Flygtningehjรฆlp, er du velkommen til at besรธge vores website drc.ngo

Recommended for you