Corporate Fundraiser

  • Added Date: Friday, 05 April 2024
  • Deadline Date: Tuesday, 23 April 2024
5 Steps to get a job in the United Nations

Vil du arbejde med den strategiske udvikling af virksomhedspartnerskaber inden for det private erhvervsmarked i Danmark for en af Danmarks stรธrste internationale humanitรฆre NGO? Har du erfaring med at opdyrke nye relationer pรฅ tvรฆrs af sektorer, og kan du engagere nye samarbejder med virksomheder og kommercielle aktรธrer, sรฅ har vi stillingen til dig.

DRC Dansk Flygtningehjรฆlp er pรฅ udkig efter en kompetent Corporate Fundraiser til et barselsvikariat med mulighed for forlรฆngelse.

Hvem er vi?

Du bliver ansat i DRC Dansk Flygtningehjรฆlps Global Private Engagement-afdeling, som bestรฅr af 25 engagerede og dygtige kollegaer. Samlet er vi omkring 9.000 medarbejdere i mere end 40 lande.
Vi arbejder for at skabe synlighed og opbakning til vores arbejde, bรฅde nationalt og internationalt. Vi arbejder pรฅ tvรฆrs af kommunikation, fundraising og markedsfรธring, sรฅ du skal vรฆre en holdspiller, som kan koordinere og sparre med kollegaer og omsรฆtte ekspertviden til klare og prรฆcise budskaber. Formรฅl er at skabe opbakning og engagement om vores mandat og sag.

Du fรฅr en unik mulighed for at blive del af en spรฆndende vรฆkstrejse inden for B2B-segmentet - fra markedsafsรธgning, udarbejdelse af business cases, proaktiv kontakt til virksomheder, til forhandling og indgรฅelse af partneraftaler.

Dine opgaver

Som Corporate Fundraiser er din primรฆre opgave at opdyrke nye erhvervspartnere med fokus pรฅ at skabe รธget opbakning til DRCโ€™s arbejde for flygtninge og fordrevne. Dine primรฆre opgaver bestรฅr i at:

Identificere og eksekvere nye forretningsmuligheder og indgรฅ erhvervspartnerskaber. Udvikle kreative og innovative koncepter inden for det private erhvervsmarked i Danmark. Afholde relevante events i tรฆt sparring med kolleger Hรฅndtere og forhandling af partnerskaber.

Din profil

Alle medarbejdere hos Dansk Flygtningehjรฆlp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet. Vi forventer desuden, at du er:

๐Ÿ“š ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—š๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ ๐—๐—ผ๐—ฏ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—จ๐—ก ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ! ๐ŸŒ๐Ÿค ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—จ๐—ก๐—›๐—–๐—ฅ, ๐—ช๐—™๐—ฃ, ๐—จ๐—ก๐—œ๐—–๐—˜๐—™, ๐—จ๐—ก๐——๐—ฆ๐—ฆ, ๐—จ๐—ก๐—™๐—ฃ๐—”, ๐—œ๐—ข๐—  ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€! ๐ŸŒ

โš ๏ธ ๐‚๐ก๐š๐ง๐ ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐ข๐Ÿ๐ž ๐๐จ๐ฐ: ๐๐จ๐ฐ๐ž๐ซ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ ๐“๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ช๐ฎ๐ž๐ฌ ๐ก๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐ ๐ž๐ญ ๐š ๐ฃ๐จ๐› ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐”๐ง๐ข๐ญ๐ž๐ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ฌ ๐๐Ž๐–!

Mรฅlrettet og motiveres af at opdyrke forretningsmuligheder. Proaktiv, taktisk og nytรฆnkende. Selvstรฆndig og konstruktiv i samarbejdet med kollegaer. Mestrer dansk og engelsk pรฅ professionelt niveau. Trives i arbejdet med konkrete mรฅlsรฆtninger. Har en relevant akademisk baggrund. Har erfaring fra fundraising i andre NGOโ€™er, bureauarbejde eller kommerciel virksomhed. Det vigtige er, at du har et godt og innovativt blik for kommercielle muligheder, samt evner at facilitere en god kundekontakt. Du evner at udvikle nye omrรฅder og trives i en udadvendt rolle, som du selv er med til at forme, vรฆkste og definere.

Uanset din baggrund er det afgรธrende, at du har drivet og gรฅ-pรฅ-modet til at bidrage til udviklingen pรฅ B2B-omrรฅdet og generelt har en solid indsigt i CSR- og corporate fundraising.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spรฆndende job i et uformelt arbejdsmiljรธ med alsidige opgaver, et hรธjt tempo og mange udviklingsmuligheder sรฅvel ansvarsmรฆssigt som fagligt. Derudover har vi fleksibel arbejdstid, engagerede kollegaer og et dejligt uformelt arbejdsklima med bรฅde respekt og humor.

Periode: 15. maj 2024 til marts 2025.

Arbejdssted: Borgergade 10, 3. sal, 1300 Kรธbenhavn K

Lรธn- og ansรฆttelsesvilkรฅr: Vilkรฅr er i henhold til gรฆldende overenskomst indgรฅet mellem Dansk Flygtningehjรฆlp og AC. Stillingen er pรฅ fuldmรฆgtig-niveau.

Stillingen er tidsbegrรฆnset (barselsvikariat) med mulighed for forlรฆngelse og normeret til 37 timer inkl. frokostpause.

Ansรธgningsproces
Vedhรฆft CV og et fรธlgebrev pรฅ dansk. Ansรธgninger sendt pr. e-mail vil ikke blive godtaget. Har du spรธrgsmรฅl om stillingen, sรฅ kontakt Head of Global Private Engagement, Kasper Viebke, pรฅ kasper.viebke@drc.ngo eller ring pรฅ 33 73 50 14. Ansรธgningsfrist: 23. april 2024.Vi forventer at afholde samtaler i uge 17-18.

DRC Dansk Flygtningehjรฆlp รธnsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede ansรธgere at sรธge stillingen uanset alder, kรธn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

This vacancy is archived.

Recommended for you